Clinica Dr. LUCA

Program:

Luni: 10.30 - 18.30 s
Marți: 12.30 - 18.30 s
Miercuri: 10.30 - 18.30 s
Joi: 12.30 - 18.30 s
Vineri: 12.30 - 18.30 s
Sâmbătă: închis s
Duminică: închis s

sProgramări:

Tel. 0733.019.605 s


sPersoana juridică

sSC Babymed SRL
sR.C. J04/237/2008
sCUI: 23208737
sSediul:
sStr. Belvedere nr. 1
smun. Oneşti, jud. Bacău,
scod: 601066
sTel: 0733 019 605


Contract nr. 723
C.J.A.S. Bacău

Plasmolifting

s "Terapia Vampir" (Platelet Rich Plasma) este denumită terapia vedetelor, terapia sportivilor, terapia top-modelelor din intreaga lume fără reacții adverse și efecte secundare nedorite dintr-un motiv simplu - este un produs extras din sângele tău - CELULE STEM extrase cu grijă și reinjectate acolo unde trebuie pentru a continua capacitatea minunată de reîntinerire a organismului care le-a creat.
s Plasma proprie este un produs firesc pentru țesuturile omului, bioaccesibilă în aceea proporție de componente care este specifică organismului concret.
s Plasma trombocitară este rezultatul direct după centrifugare care se injectează in zona dorită cu următoarele indicații: chronoaging, photoaging, piele sensibilă, piele uscată, acnee, cicatrici post acnee, hiperpigmentare, alopecie de diferite cauze, riduri fine, cearcăne, pentru regenerarea nervilor, oaselor, vindecarea leziunilor osteo-tendinoase și ligamentare, recuperarea rapidă a sportivilor după intervenții, vindecarea rănilor dificile, îmbunătățirea aspectului pielii.
s Principalul atuu – este un compus natural, recoltat din sângele pacientului, fară risc de alergii sau respingere, preparare simpla și rapidă, cost semnificativ mai mic decât alte preparate, asociere perfectă cu Botox și laser terapie.
s Principalul efect al plasmoliftingului constă in incetinirea procesului de îmbătrânire, creșterea elasticității pielii, îmbunătățirea aspectului cutanat.
s În ce privește alopecia, datorită factorilor de creștere atașați in sânge intărește și generează noi foliculi piloși, reduce căderea părului, normalizează funcția glandelor sebacee, reduce fragilitatea firului de păr.
s Gelul Plasmolifting se obține din prelucrarea plasmei trombocitare, are efect de filler și este utilizat pentru corectarea modificărilor reliefate ale feței.
s Gelul autolog introdus sub piele formează o rețea extrem de subțire, un fel de matriță care susține pielea îi oferă elasticitate și reduce flascitatea impiedicând apariția de noi riduri.
s Acţiunea tehnicii Plasmolifting se bazată integral pe resursele proprii ale organismului.
s Procedura constă în administrarea unei mici cantităţi de plsmă îmbogăţită în trombocite pentru regenerarea ţesuturilor.
s Utilizarea plasmei bogate în trombocite reprezintă una dintre puţinele posibilităţi de modulare şi îmbunătăţire a cicatrizării rănilor, prevenirea infectării acestora fără administrarea substanţelor medicamentoase.
s "Terapia Vampir" este cel mai modern tratament în domeniul regenerării pielii prin forţe proprii.
s Plasma bogată în trombocite conţine factori de creştere şi vindecare care sunt introduse în corpul uman pentru a stimula producţia de colagen şi de celule stem, prin intermediul moleculelor prelevate din sangele propriu.

s Plasmolifting este o metodă naturală de întinerire şi modelare a proceselor de regenerare a ţesuturilor.
s Acţiunea ei se bazează pe efectul regenerator al plasmei trombocitare, care se injectează în zonele afectate. o metodă demonstrată ştiinţific de tratament şi profilaxie a multor boli; o procedură din ce în ce mai populară, aplicată pe larg în cosmetologie, tricologie, traumatologie, ortopedie, urologie, stomatologie, ginecologie şi alte sfere ale medicinei, acum este disponibila.

s În funcţie de modul în care este preparată şi introdusă în piele, plasma cu factori de creştere poate avea efect fie de regenerare şi revitalizare, fie de filer natural dand volum, stimulând producţia de colagen.
s Rezultatul: se obtine in mod natural o piele elastica, ferma şi luminoasă pe termen lung !

s Plasma inbogăţită în trombocite sau PRP (Platelet Rich Plasma) oferă o nouă speranţă celor care suferă de căderea părului.
s PRP este un cocktail de factori de creştere şi este utilizată şi pentru revigorarea părului. Este recomandat pacienţilor care suferă de alopecie androgenetică şi calviţie în general.

s Plasma Bogata în Trombocite sau terapia PRP este utilizată în ortopedie şi traumatologie pentru tratarea bolnavilor afectati de leziuni ale părţilor moi sau ale cartilajului articulaţiei, boli degenerative sau traumatisme articulare si musculare.
s Terapia presupune selectarea şi reintroducerea în zona ţintă a plasmei bogată în trombocite şi citokine, de celule ce conţin cei şase factori de creştere şi compuşi stimulatori de regenerare şi vindecare a ţesutului afectat.
s Tratamentul este foarte eficient în urmatoarele boli şi traumatisme:
s - artroze de şold, artroze de genunchi, artroze de umăr, de gleznă
s - tendinite şi tendinoze
s - rupturi musculare, rupturi de menisc
s - bursite genunchi, cot, umăr
s - fracturi şi fisuri osoase de orice fel
s - sinovite cronice
s Tratamentul PRP dureaza maxim 30 minute, nu este dureros si nu necesită precauţii speciale.
s Avantajele acestei terapii sunt urmatoarele:
s - iniţierea de mecanisme proprii de vindecare
s - regenerarea ţesuturilor afectate
s - reducerea timpului de recuperare
s - reducerea durerii comparativ cu metodele clasice de tratament
s - reducerea consumului de medicamente
s - scaderea riscului unei posibile intervenţii chirurgicale a afecţiuii netratate

s Tratamentul poate fi efectuat in cabinetul Ozon-Medica Oneşti, rezultatele fiind spectaculoase.
s Procedura nu are nici un fel de contraindicaţii şi este asimilat 100% de organism.

Plasmolifting Onești

Plasmolifting Onești

sus
telefon spital onesti0733 019 605locatie Locaţies
facebook