Clinica Dr. LUCA

Program:

Luni: 10.30 - 18.30 s
Marți: 12.30 - 18.30 s
Miercuri: 10.30 - 18.30 s
Joi: 12.30 - 18.30 s
Vineri: 12.30 - 18.30 s
Sâmbătă: închis s
Duminică: închis s

sProgramări:

Tel. 0733.019.605 s


sPersoana juridică

sSC Babymed SRL
sR.C. J04/237/2008
sCUI: 23208737
sSediul:
sStr. Belvedere nr. 1
smun. Oneşti, jud. Bacău,
scod: 601066
sTel: 0733 019 605


Contract nr. 723
C.J.A.S. Bacău

BTL EXILITE

s BTL EXILITE este un tratament medical sigur, ușor și nedureros indicat într-o gamă mare de afectiuni estetice precum acneea, hiperpigmentațiile, leziunile vasculare sau epilarea pe fototipuri de piele IV și V.
s Pacientul beneficiază de o terapie medicală rapidă, filtrele de inaltă precizie stabilesc spectrul luminos necesar iar datorită sistemului de răcire avansat al safirului terapia este deosebit de blândă cu pielea.
s Tratamentul prin fotoregenerare cu lumină intens pulsată funcționează pe principiul fototermolizei selective care este proprietatea melaninei sau a hemoglobinei din vasul dilatat de a absorbi energia luminoasă pe care o convertește in caldură la nivelul pielii, fără a ținti structurile tegumentare inconjurătoare.
s Tratamentul de fotorejuvenare / fotoregenerare poate fi aplicat pe orice zonă a pielii cele mai frecvente fiind: fața, gâtul, decolteul și fața dorsală a mainilor.
s Pentru obținerea rezultatului dorit pot fi necesare mai multe ședințe in funcție de modificările existente sau de reactivitatea pielii ședințele fiind spațiate la un interval minim de 4 - 5 săptămâni.
s Lumina intens pulsată induce o temperatură ridicată in profunzimea țesuturilor, astfel metabolismul intracelular este mult intensificat stimulând fibroblaștii să sintetizeze elastină și colagen ceea ce duce la îmbunătățirea calității tenului.
s Tratamentul cu BTL EXILITE este recomandat cu succes maxim in Petele Hiperpigmentare , Rozaceea , Cuperoza , Teleangiectazii , Pori Dilatați , indepărtarea părului nedorit de pe față sau corp.

Rejuvenarea mâinilor

s Ca și fața, mâinile sunt cele mai expuse zone ale corpului și au nevoie de o îngrijire specială, însâ pielea mâinilor este săracă în glande sebacee, ceea ce face ca să se deshidrateze ușor.
s Îmbătrânirea intrinsecă implică o degenerescență progresivă a structurii și funcției cutanate, celulele epidermei și ale dermei se reproduc mai lent, ceea ce duce la diminuarea fibrelor de colagen și elastină. De asemeni scade irigația sanguină.
s Rejuvenmarea mâinilor implică mai multe aspecte terapeutice:
s - volumizarea feței dorsale a mâinilor,
s - restabilirea elasticității si tonusului,
s - restabilirea culorii pielii și eliminarea petelor de bătrânețe!
s Rejuvenarea se poate face prin următoarele procedee:
s - Injectarea de acid hialuronic cu molecula mare,
s - Injectare de hidroxiapatită de calciu
s - PRP sau tehnica Vampir,
s - Terapie EXILITE de îndepărtare a petelor de bătrânețe si rejuvenare cu IPL a mâinilor, creme melanoblocante.
s Toate acestea rezultate remarcabile de rejuvenare a mâinilor le gasiți la clinica noastră.

Exilite Onești

Exilite Onești

sus
telefon spital onesti0733 019 605locatie Locaţies
facebook