Clinica Dr. LUCA

Program:

Luni: 10.30 - 18.30 s
Marți: 12.30 - 18.30 s
Miercuri: 10.30 - 18.30 s
Joi: 12.30 - 18.30 s
Vineri: 12.30 - 18.30 s
Sâmbătă: închis s
Duminică: închis s

sProgramări:

Tel. 0733.019.605 s


sPersoana juridică

sSC Babymed SRL
sR.C. J04/237/2008
sCUI: 23208737
sSediul:
sStr. Belvedere nr. 1
smun. Oneşti, jud. Bacău,
scod: 601066
sTel: 0733 019 605


Contract nr. 723
C.J.A.S. Bacău

Ozonoterapie

s Ozonul este compus din trei atomi de oxigen.
s Ozonoterapia este foarte eficientă și are efecte miraculoase în afecţiunile reumatismale, inflamatorii şi degenerative având indicațiile majore în:
s - Boli de metabolism: diabet, gută, dislipidemie (recompune grăsimile depuse în vasele de sânge), vasculopatie și retinopatie diabetică
s - Afecțiuni digestive: ulcere, colită, boala Crohn.
s - Afecțiuni dermatologice: micoze, acnee, herpes, psoriazis, furuncule, infecții cutanate, arsuri, degerături.
s - Afecțiuni circulatorii: hipertensiune arterială, circulație deficitară în extremități, arterite, cardiopatii.
s - Afecțiuni ale ficatului de origine virală sau toxică: steatoză hepatică, hepatite B și C .
s - Afecțiuni artro-reumatice: artroze, hernia de disc cervicală și lombară, poliartrita reumatoidă, periartrita scapulo-humerală, traumatisme, afecțiuni ale tendoanelor și ligamentelor.
s - Afecțiuni ale sistemului nervos: migrene, insomnie, vertij.
s - Afecțiuni vasculare și neurologice: boala Parkinson, demență, Alzheimer, scleroza multiplă, arteriopatie obliterantă, ulcere necrotice, vasculare, diabetice..
s - Boli autoimune (lupus).
s - Terapie adjuvantă în cancer.
s - Cosmetica: antiaging, reduce ridurile și ajută la remodelarea corporală, combate celulita, ajută la combaterea vergeturilor.
s - Traumatologia sportivă.
s - Hernia de disc cervicală şi lombo-sacrală;
s - Dureri cervicale – cu efect imediat şi durabil;
s - Toate tipurile de artroze – se obţine o ameliorare notabila a durerii;

ozonoterapies Una dintre cele mai importante utilizări ale ozonului este cea din toate formele de hepatită, având ca efect îmbunătăţirea funcţiilor ficatului, creşterea nivelului interferonului şi a interleukinelor naturale din organism.

s Ozonoterapia poate fi deasemenea utilizată ca tratament complementar în bolile neoplazice (cancere) datorită efectului antioxidant, imunostimulator, regenerant.
s În acest caz efectul ozonului depinde foarte mult atât de tipul şi localizarea neoplasmului, cât şi de stadiul bolii.

s Bolile autoimune, cu predilecţie în scleroza multiplă. Într-o lucrare despre efectul imunomodulator al ozonului, din anul 2001, sunt publicate şi date referitoare la 13 pacienti afectati de patologii autoimune (10 subiecţi cu scleroză multiplă şi 3 cu poliartrită reumatoidă) care au fost supuşi periodic, pe o durata de 6 ani, la autohemotransfuzie mare.
s La acesti pacienţi a reieşit că limfocitele T helper / inducer, indice al imunocompetenţei, sunt stabile în timp şi cele T activate nu au crescut.

s Principalele efecte benefice sunt:
s - oxigenarea masivă a ţesuturilor afectate de inflamaţie şi durere;
s - intensificarea circulaţiei sanguine şi eliminarea reziduurilor metabolice şi a toxinelor din articulatiile suferinde;
s - blocarea secreţiei substanţelor care autointreţin inflamaţia şi durerea;
s - stimularea mecanismelor reparatorii;
ozonoterapies - acţiune imunomodulatoare asupra organismului.
s - antibacterian, antifungic şi virustatic;
s - imunostimulant;
s - antiinflamator si antialgic;
s - revitalizant;
s - potentează acţiunea insulinei;
s - acţiune lipolitică, scade valoarea colesterolului seric total şi creste HDL colesterol;
s - creşte rezistenţa la efort şi capacitata de memorare;
s - actiune antidepresivă;
s - potenţează sistemul tampon al radicalilor liberi şi favorizează eliminarea toxinelor.

s Inactivarea bacteriilor, virusurilor, fungiilor şi protozoarelor:
s - perturbă integritatea peretelui celulelor bacteriene prin oxidarea fosfolipidelor şi lipoproteinelor;
s - inhibă creşterea celulară în anumite etape la fungi.

s Un alt efect al ozonului este cel de combatere şi de încetinire al procesului de îmbătrânire, inactivarea radicalilor liberi, detoxifiere.
s Terapia cu ozon aduce beneficii importante şi în medicina estetică în tratarea ridurilor fine, a celulitei, adipozitatii şi altor aspecte inestetice ale pielii.
s Eficacitatea ozonoterapiei în celulită este marită considerabil de corectarea factorilor comportamentali şi alimentării (practicarea regulată a unui sport, o dietă echilibrată cu conţinut bogat în fibre alimentare şi nutrienţi esenţiali pentru procesele de regenerare tisulară, hidratare corespunzatoare).

s Acest tratament minune este folosit de numeroase vedete internaţionale precum actriţa Sharon Stone, pilotul de formula I Rubens Barrichelo, Regina mamă Elisabeta II, fotbalistul Zinedine Zidane şi membrii trupei Rolling Stones.

s Orice ţesut vătămat prezintă o oxigenare slabă. Cu ajutorul tratamentului de ozonoterapie, bazat pe un amestec de oxigen şi ozon, ţesutului i se oferă, la nivel celular, elementul vital, esenţial pentru reparaţie şi revenire la starea de normalitate, de sănătate.
s Acest tip de terapie poate fi aplicat cu succes în tratamentul oricarui sindrom dureros. Terapia oxigen - ozon nu generează alergii sau intoleranţe şi nu are reacţii adverse.

s Ozonoterapia este o alternativa la medicamentele antiinflamatorii care distrug organismul !

s Toate metodele de tratament cu ozon sunt efectuate conform unor protocoale de lucru stabilite de Societăţiile de Ozonoterapie şi sunt incluse în soft-ul de lucru al Generatorului de ozon, fapt care exclude posibilitatea unor erori de dozare a ozonului.
s Ozonul are efect cumulativ care poate fi vazut in timp. Programul terapeutic în tratamentul afecţiunilor reumatismale prin ozonoterapie este extrem de simplu, bine tolerat şi, în funcţie starea şi problemele pacientului, constă în: infiltraţii locale, infiltraţii peri şi intra articulare, infiltraţii intramusculare, infiltraţii în punctele dureroase şi în punctele de acupunctură, insuflaţii rectale, autohemoterapie.
s Datorita actiunii sale de ameliorare a metabolismului si de protejare a vaselor sanguine ozonoterapia este eficientă şi recomandata in tratamentul complicaţiilor diabetului zaharat, pentru prevenirea şi stoparea fenomenelor de îmbătânire a organismului, pentru creşterea perfomantelor fizice şi intelectuale. O şedinţă de ozonoterapie are o durata de 15 - 20 de minute iar rezultatul diferă de la caz.
s Este bine ca dupa terminarea curei de 12 sedinte, pentru menţinerea unui efect mai stabil şi de durată pacientul să mai revină pentru 2-3 şedinţe pe lună.
s Tratamentul este efectuat de Dr. Mirela Luca - atestat internaţional în oxigen-ozonoterapie - membru în Societatea Ştiinţifică Româna de Oxigen - Ozono - Terapie.

ozonoterapie onesti

ozonoterapie onesti

sus
telefon spital onesti0733 019 605locatie Locaţies
facebook